minenglandsresa.blogg.se

Följ min resa i Brighton under 6 månader då jag pluggar engelska.

De senaste två veckorna

Kategori: Allmänt

Godkväll alla! :)
 
Just nu sitter jag framför tvn och ser på X Factor tillsammans med David och en tjej från Japan som är på besök. Jag insåg idag att jag inte har bloggat på två veckor så nu tänkte jag skriva. Får bli bättre på att blogga i framtiden. :)
 
De senaste två veckorna har varit ganska normala. Jag har gått i skolan som vanligt och förra veckan hade man ett så kallat level test som man gör var 6 vecka för att se om man ska gå upp en nivå. Det var ganska svårt speciellt läsförstålesen. Man hade bara 30 min på varje delövning så det var lite stressigt ibland men jag tyckte ändå det gick bra. Dagen efter skrev vi en liten uppsats till vår lärare som också skulle ingår i testet. 
På fredagen fick man resultatet och det visade sig att alla i min grupp klarade testet och gick upp en level. :)
 
Jag träffade även en tjej som heter Kristel som jag har hängt mycket med dessa två veckor. Förra veckan gjorde vi flera saker tillammans. På tisdagen åt vi lunch och shoppade lite och var ute på Brighton Pier och kollade runt. Vi fikade med donuts en annan dag.
 
Men i fredags åkte hon hem så i torsdags hade vi en liten avslutning. Vi hade lunch samtidigt så vi gick till ett lite cafe där man kan köpa väldigt goda bagles. Sedan på kvällen spelade vi bowling tillsammans med några från EF och tillsist åt vi middag på Nandos. 
 
 
Dock förra veckan när jag och några vänner skulle åka hem från skolan så hade det hänt en olycka så ingen buss kunde åka igenom Peacehaven och stanna där jag bor, istället fick jag ta en annan buss och gå av högst upp i Peacehaven och då ringde David mig och sa att han hämtar mig där bussen stannar för det är ganska långt att gå hem där ifrån. Det var väldigt snällt. Jag slutade kl 17 och kom hem två timmar senare vid 19.15. Det ska egentligen bara ta en halvtimma hem. 
 
I början av denna veckan fick jag också veta att ett av mina favortband 5 Seconds Of Summer ska komma till Sverige nästa år med deras turne och att billjetter skulle släppas på fredagen men redan på onsdagen kunde man köpa biljetter pga av ett förköp. Försökte då få en biljett som heter 5SOS Expreience men de är väldigt populära så tyvärr fick jag ingen då så jag hoppades att jag skulle få någon på fredagen. men fick ingen då heller men fick istället en annan väldigt bra biljett. Bara 220 dagar kvar till konserten :) De släppte även sitt andra album i fredags så det har man lyssnat på hela helgen! <3
 
 
 
 
 
Hoppas alla har en bra kväll! 
 
Kram! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Pappa säger:
  2015-10-26 | 08:05:41

  Hej Julia,

  Alltid lika roligt och läsa om din vardag, fick man ha sina vanliga skor när ni bowlade ?
  Sköt om dig!
  Pappa

  Svar: Hej Pappa!Vad roligt att du tycker om att läsa min blogg.
  Ja, man fick spela med sina vanliga skor om man inte ville betala typ 2 pund för bowlingskor.
  Kram
  minenglandsresa.blogg.se

Kommentera inlägget här: